Gott nytt år!

     2010-12-31 ❤ 21:35:04
Gott nytt år från mig till alla andra :D
Särskilda hälsningar till min familj, Nora, och några från min klass :) Ni har en speciell plats i mitt hjärta! ♥ Jag åt alldeles nyss middag (vet, jättesent!) men det var supergott. Det blev oxfilè med potatis i ugnen och vinsås :) Jag är proppmätt. Känns som att jag kommer sprääängas. Haha ;) Ungefär vid 16.00 var vi redan ute och smällde några raketer. (Eller det var bara små). Men jättekul vare. Två stycken ställde sig och tittade och klappade 8D Haha. Hur har eran kväll varit hittills? ;) Min har varit perfekt! Men än är det länge kvar. Har tänkt att vara uppe till 3, vå får se hur det går ;) Men hörrni, nu ska jag gå ut med min lillebror och kusin och lägga oss på ett tag och kolla på raketerna :) Haha. Yeey. (x
Ha en fortsatt bra kväll! ♥

Äntligen.. bilder!!

     2010-12-30 ❤ 10:57:19
Tror det är första gången nästan som jag sovit till 10.20, haha.. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske tar en sväng till stan eller så? Haha. Nora kommer ju på lördag också och jag har saknat henne så mycket. Så det blir väl att hitta på något skoj med henne :D Vi har alltid skitkul vad vi än hittar på tycker jag. Menmen, nu har jag hållt på att ta massor av kort på mig, Abbe och Andreas XD (Min kusin). Lägger upp den bästa bilden så får ni se. (Vi ser dumma ut, men, det är ju det som är meningen?) Vi höll på att dö av skratt! XD
(Glömde säga på vad jag fick i julklapp att jag fick halsbandet med Simons handavtryck av min moster) :DDDD
Sjukt glaad!

BILDER:


Image and video hosting by TinyPic
Från v. Andreas, jag & Abbe. (Vi måste ju skärpa oss).. XD
Ser ni hur Andreas gör minen? Helt sjukt hur han kan göra så!
Fattar inte... Haha!


 Image and video hosting by TinyPic
Bjuder även på en bild av Nora, jag & hennes lillasyster Jana från i somras :)<3
Solen lyste precis på henne, *änglamusik* 8D Haha, saknar henne så..<3

Julklappar och... jag vet inte!

     2010-12-27 ❤ 11:09:11
Hej!
Nu har jag inte bloggat på jäääättelänge och det är nog för att jag har varit upptagen så mycket... Men iaf. I julklapp fick jag..
Kappa
500:-
Biobiljett
Laptop (yey)
Mobil
Nyckelring

.. sen kommer jag inte på mer ;D
Sen for jag på bio i förrgår och såg Narnia 3. Den var bra, men vi fick vänta i 1 timma innan filmen startade för det var något fel på den. Jobbigt! Men sen börja den och jag tyckte den ägde! Haha. Igår for vi på stan och bytte nån skrikande apa från teknik magazinet åt Abbe för den var trasig. Och idag skulle vi på fortet men min kusin har spytt 9 gånger inatt och idag! ): Tycker så synd om honom. Nu sover han, för han har inte sovit något på hela natten. Men hörrni, jag kan sitta här och berätta i flera år (8D) men nu måste jag gå.  Bye!

Tjohej!

     2010-12-10 ❤ 09:06:06
Heeeeej.
Idag har jag nästan inte sovit nånting inatt. Idag mår jag mycket bättre, men eftersom jag hade ganska mycket feber igår så är jag hemma idag. Har fortfarande en förskräcklig slämhosta... Hoppas att jag mår bättre ikväll/imorgon! Idag ska jag till pappsen vid 12.00 och då ska vi fara och kolla på en julgran! Kulkul. Ante (min farbror) kommer också! Superkul. Sen om jag håller mig frisk ska jag nog träffa ~♥Nora♥~ i helgen också för hon kommer!!! Längtar supermycket. Har inte träffat henne på ett tag och saknar henne otroligt mkt :( Miss U ♥ Nä, nu ska jag nog gå och ta en lite hostmedicin och zyx så att jag blir frisk lite snabbare! Kramis.

SLUTA KLAGA!

     2010-12-08 ❤ 17:47:30
Hej igen.
Ville bara upplysa om att de som inte gillar Justin Bieber ska sluta klaga på att han sjunger som en tjej, ser ut som en nörd eller vad vet jag vad ni snackar för skit? Jag säger bara; LÄGG AV! Han gör mycket för att bevisa för er att han är snäll, och här är ett av bevisen! Så ni som klagar på honom kan lika gärna hålla klaffen och vara tyst!



blir så arg på er som klagar. ni är inte coola för att ni klagar på honom, trust mee.

Sjuk!

     2010-12-08 ❤ 16:10:15
Hejhej!
Som sagt, idag är jag sjuuuuk. Har 38.9 i feber och har slämhosta. Inte alls kul asså! D;
Men det är bra att göra bort "sjukan" innan jul! För då kommer ju..
Andreas (kusin)
Annika (faster)
Farmor
Ante (farbror)
Monika (farbrors fru)
Fanta (hund)

och jag längtar så mycket!

Såklart har jag en önskelista också, den ser ut såhär:
HANNAS ÖNSKELISTA:
Märklinstuff
Pengar
Halsband med
Simons handavtryck
Scrapbook

Ja, det var väl allt. Men iår så spelar det faktiskt ingen roll vad jag får i julklapp.
Bara hela min familj samlas och har det bra, så är jag jättenöjd! Det är allt jag
vill ha denna jul. Hoppas ni också får en toppenjul, Merry Christmas!